Tips på någon bra film , tack !

Är det någon annan än jag som känner sig lite småtrött? Kvällen har varit lugn och jag känner starkt för att kolla på någon bra film, men vet inte vilken. Vilken tycker ni? :)

Halloween, vad är det för dig ?

För mig är halloween att vara med sina nära och kära. Att vara med dom, visa att man bryr sig om dom och visa att man inte vill förlora dom. Alla har olika syn på halloween eller som det egentligen heter allhelgona helgen, som betyder att man ska hedra de döda. Jag kanske inte är direkt bra på att hedra de döda , men jag firar nog mer allhelgona än halloween. Förr fira jag mest halloween. Jag riktigt älskade att springa runt och fråga bus eller godis utklädd som häxa eller något annat läskigt. Fast jag vill inte att någon skulle plinga på hos oss, jag var så rädd för dom utklädda. Jag vet, helt sjukt, men vem bryr sig liksom? Dels så gorde jag ändå inget bus, det hade jag inte hjärta till. Men idag när jag tänker tillbaka på mina bus eller godis tider, så kan jag tycka att jag var lite oförskämd. Att tigga godis från andra rara människor kanske inte är helt rätt, eller? Jag hade ju faktiskt råd att köpa eget. Det mesta av godiset man fick var ju inte ens gott. Det var ju jätteäckligt! Sen kan man ju tänka på att det var kanske flera som rört i godiset man fick. Hur fräscht är det egentligen?

Alla firar helt klart på olika sätt. De yngre klär ut sig och ser allmänt söta ut när klär ut sig till häxa, spöke, vampyr eller vad dom nu lär ut sig till. Men när tonåringar klär ut sig tycket jag inte det är lika sött längre, jag tycker nog att det är mer skrämmande. Alla firar vi olika och det respekterar jag fullt ut. Vissa har fester, kan ju vara helt okej om det går lugnt till. Men hur roligt är det att supa ner sig helt och sen inte komma ihåg ett skit av det som hänt, kanske inte det roligaste i min värld. Det alternativet jag gillar bäst är nog att kolla på en riktigt läskig skräckfilm med massa gott framme. Det känns helt perfekt! Men alla gillar inte skräckfilmer, så det går ju bra med vilken film som helst. Alla är vi olika och alla gillar vi olika saker.
Ha en bra halloween och fira den som du vill! / Frida

Hårinpackning







Den bästa hårinpackningen jag använt är deep conditioner repair från Björn Axen. Den gör att mitt hår känns och ser mindre slitet ut plus att håret blir mjukt. Helt underbart! :) Jag använder den en gång i veckan och  har den i handdukstorkat hår i tjugo minuter, innan jag tvättar ur den. När jag köpte den trodde jag inte att den skulle fungera. Inga produkter brukar fungera på mitt hår. Fick klippa av halva mitt hår sist jag var till frissan pga att det var sjukt slitet. Jag provar olika produkter då och då , för att se vilka som verkligen hjälper och det gör den här.

Har du något bra tips på hårprodukter som verkligen fungerar? Dela med dig i så fall. /  Frida

Äntligen, bli medlem du också

Äntligen har mitt konto på bloggtrafik börjat funka, känns riktigt najs! Klicka på länken och bli medlem. http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=fridaak Man får över hundra nya läsare och allt. Testa!
/ Frida

Dags att fixa sig

Jorå, nog är det allt dags för fix nu. Jag vet, dagen har bara gått till att vila upp mig. Men det känns som att krafterna är på väg tillbaka nu.

Hur ser eran kväll ut? Själv ska man väl vara på stan eller något, vet inte riktigt. Men en sak är säker jag ska inte vara hemma!  Nä nu måste jag fortsätta med det jag höll på med, kram Frida

Sjuk?

Har haft feber hela morgonen. Typiskt! Orkar inte med att vara sjuk, men förhoppningsvis så är den från vaccinet och då försvinner den snart. :)

Nu ska jag vila igen. / Frida

Bli medlem!

http://www.viraltrafik.se/?fridaa-k Det funkar , bli medlem. Du får jättemånga nya besökare. Testa i alla fall! :)

Ha det bäst! / Frida

Biverkningar :s

Nå hej igen! Efter tjejkvällen hade jag sådana biverkningar av vaccinet att jag vara tvungen att sova en liten stund. Men nu mår jag lite bättre! :) Armen är fortfarande öm och det känns lite när man rör den, men jag har inte huvudvärk och jag mår inte illa längre. Skönt det i alla fall!

På tjejkvällen köpte jag en vit eyeliner och en ny mascara, helt super! Har dock inte testat ifall de var bra saker, men de på kicks rekommenderade det. Om jag tycker att sakerna är dåliga, så går jag dit och klagar. Hahah, nä det gör jag nog inte. Hade nog helt ärligt inte vågat.



Det här är mascaran , är den bra eller ? :)

Kram Frida

Tjejkväll

Snart åker man upp till stan för att gå på tjejkväll. Även fast man har ont i huvudet, så far jag dit. Det är ju fullt med rabatt! :D Skulle behövt en massa saker, men får se hur det blir med den saken. Ska i alla fall köpa en sak, mest troligtvis en ny mascara. Jag är i stort behov av en ny. Ska inte köpa den jag har nu , eftersom jag inte riktigt tycker om den. Den förlänger inte ögonfransarna så myckt som jag vill ha dom förlängda. Ska fråga efter en bra mascara, som verkligen ger resultat. Tipsa mig om bra mascaror, tack! :) 

Ha en trevlig kväll! / Frida

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1208494/fridaakeskitalo?claim=nskuuvz2d3y">Följ min blogg med bloglovin</a>

Sjukhuset nästa

Ja, då ska man till sjukhuset och ta det där vaccinet. Hojja, är typ helt nervös, men det går nog säkert bra, eller förhoppningsvis.  Önska mig lycka till ! / Frida

Äntligen! :D

Äntligen har man kunna sova längre, eller i alla fall till kl 10 :). Det känns som att jag behövde det. Idag ska jag börja fixa designen på min vän annas blogg. Jobbigt, men ändå roligt! I övrigt så vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl på tjejkvällen på stan i alla fall. Hoppas jag hittar något för det är ju massa rabatter då. Det gillar jag!
Hur ser eran dag ut idag ? (:

/ Frida

Tack!

Måste bara få säga tack till alla som kommenterat eller sagt att min bloggdesign är fin. Det värmer oerhört! Jag som bara tyckte att jag slängde ihop något för att det skulle se lite bättre ut, fast tydligen så lyckades jag. :) Jag känner mig som så lycklig. Det känns som att man lyckats med någonting man gjort. Såna här känslor är underbara, Jag älskar dem!

Glöm aldrig bort att du är bra exakt som du är! Kram Frida


:)





Satt och ladda upp bilder från mobilen till datorn , så ladda upp en här också. Vad tycks? :)

- du är bra som du är // Fridaa

Kläder..

Jag älskar verkligen kläder, men nackdelen är att jag inte orkar sätta in dom i garderoben. Kläder är något som alltid är roligt att köpa och mixa med, men hur roligt är det att sätta in dom i en garderob ? ;O Inte roligt alls! Mina kläder ligger jämt på golvet och skräpar. Smutsen är jag bra på att sköta, men dom rena är det långt i från bra. Just nu ligger allt i en hög på golvet och har gjort det ett bra tag. Det kanske är dags att ta tag i röran nu, eller det måste göras! (:

Är ni bra på att sätta in kläderna i garderoben eller är ni som mig som låter det ligga på golvet? :)

Kom ihåg du är bra som du är! / Frida


Var med i tävlingen du också!

Hej, jag är nu med i en tävling på fokis.se , där man kan vinna hårvårdsprodukter eller platttång från forhair.nu. Var med du också, för vem som helst kan ju vinna! :D // Frida


Godmorgon :)

Även idag har jag vaknat tidigt, men idag utav att telefonen ringde. Så typiskt! Kunde inte somna om efteråt , så jag bestämde mig för att kliva upp.
Idag sker väl inget speciellt förutom att jag måste till skolan på lovet. Jobbigt, men men sånt är livet. Ska sälja fika åt lärare som har föreläsning. Onödigt, bara för att få in lite pengar till skolresan till England i nian. Som tur är behöver man bara vara där i typ 3 h, så alltså inte hela dan. Senare på kvällen blir det att träna, har inte tränat på jättelänge pga förkylning. Fast den är borta nu ,så det är dags att komma igång igen. Gillar ni att träna ? :) Det gör jag. Det är sjukt skoj och ibland jobbigt. Beror på vad man tränar. 

Men nu ska jag gå och få i mig lite frukost. Ha en bra dag ! / Frida


Skräckfilmskväll :)

Jo, som rubriken så ska jag kolla skräckfilmer hela kvällen/natten. Ska se flera olika , men den jag mest ser framemot är the eye. Är det någon utav er som sett den? Vad tyckte ni om den? Jag tycker den verkar bra, men får se om den lever upp till förväntningarna. Nästan inga skräckfilmer lever upp till förväntningarna. De är antingen helt utan något läskigt, komiska eller helt kasst gjorda. Det är många skräckfilmer det gäller. Har ju sett en hel del och de som jag tyckt varit bra är the grudge filmerna.  Resten är bara skit. Kommer speciellt ihåg en som jag satt och asgarva åt, den var så fult gjord. Hur kan ens de få gå under rubiken rysare/skräck? Menmen, vad kan man göra åt saken? Ingenting, förutom att man slösar pengar på skit, i alla fall om man hyr filmerna.
Har du något bra tips på en läskig skräckfilm? Som kan skrämma skiten ur mig, eller göra i alla fall så att jag blir rädd. För det är ju det det går ut på.

Fast först ska jag till bror som ska bjuda på pizza, gott! / Fridaa


Godmorgon!

Jag kan aldrig sova länge, hur mycket jag än velat. Det gäller på varje lov, som man har. Men när det är skola känns det som att jag kan sova hur länge som helst. Verkar helt snurrigt i alla fall. Vad jag gör för fel vet jag inte. Gör jag ens något fel ? Jag får nio timmars sömn, räcker det eller är det för lite ? För om man sover för många timmar då är man ju jättetrött hela dagen , eller? Det varierar säkert från person till person. 
Det är åter en ny lovdag och jag vet inte vad jag ska göra. Blir kanske att kolla film till kvällen, men det är ju hur länge som helst kvar dit. Jag får se vad jag hittar på. Något måste jag väl ändå göra utav dagen, eller? Jo, jag tror det. Vad ska ni göra idag ?

Kom ihåg att du är bra som du är! / Frida

Hinder - Without you


I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper

Cause something’s changed
You’ve been acting so strange
And its taking its toll on me
Its safe to say that I’m ready to let you leave

Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently
I didn’t wanna believe it then
But it all worked out in the end
When I watched you walk away
Well I never thought id say
I’m fine
Without you

Called you up cause’ it’s been long enough
And you said that you were so much better
We have done a lot of growing up
We were never meant to be together

Cause something changed, you were acting so strange
And it’s taken its toll on me
It’s safe to say that I’m ready to let you leave

Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently
I didn’t wanna believe it then
But it all worked out in the end
When I watched you walk away
Well I never thought id say
I’m fine
Without you

Cause something changed, you were acting so strange
And it’s taken its toll on me
It’s safe to say that I’m ready to let you leave

Without you, I live it up a little more everyday
Without you, I’m seein myself so differently
I didn’t wanna believe it then
But it all worked out in the end
When I watched you walk away
Well I never thought id say
I’m fine,
Without you
Without you
Without you
Without you
I just wanna be alone tonight,
I just wanna take a little breather.




Jag älskar verkligen den här låten. Så jäkla bra ! Någon som håller med ? :) // Fridaa

Kladdkaka!

Sitter här och har precis ätit min kladdkaka, som jag bakat. Provade ett nytt recept och kakan blev som jag ville ha den , Super kladdig! :D Nästan alla kladdkaksrecept, som jag prövat är helt torra.   Kakan blir inte kladdig , eller bara lite. Det stör jag mig rejält på. jag vill ju ha mycket kladd! Det ska nästan rinna från kakan eller typ som sådana man köper. Men hur roligt är det att köpa färdiga? Ibland vill man ju vara duktig, faktiskt. ;) Har du något bra recept på kladdkakor? dela gärna med dig! Puss&kram /Frida

Tack, är det ett svårt ord?

Varför har så många svårt för att säga tack ? tex när man får en komplimang om att man är söt eller något likande. Folk börjar oftast bortförklara sig över alla små "fel", som ingen ändå lägger märke till. Jag har själv svårt för att säga tack och att vara nöjd över mig själv. Jag hittar alltid en massa småfel och tänker alldeles för mycket på det. Jag försöker bli bättre på att vara nöjd med sig själv , men hur lätt är det i detta samhälle? Inte det lättaste kan jag säga dig.
Det finns många som får höra kränkande ord varje dag. Alla kanske inte menar det dom säger, men visst tror jag att dom flesta tar åt sig. Jag vet inte, jag kan ha fel, men just den känslan är den jag får.

Jag tycker att alla borde ha en bra självkänsla och ett bra självförtroende. Alla ska få se ut som de vill , bära kläderna som man tycker är snyggt. Vad tycker ni? Tycker ni jag har fel? Var stolt över du själv, visa folk vem du är och säg tack när du får en komplimang. Det kan få dig att verka mer självsäker.


- Du är bra som du är! / Frida

Hej (:

Bestämde mig för att skaffa blogg i brist på något att göra. Har faktiskt tänkt skaffa blogg väldigt länge, men aldrig riktigt orkat. Men nu är det gjort! Får se vad som händer idag, ska kanske städa, men bara om jag orkar ;b Eller så hittar jag på något annat, haha.

Ha det bäst!  // Fridaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0