Tårta

Ska snart börja baka min tårta till imorgon. Jag vill för en gång skull göra en egen, för de brukar vara smarrigast! Och valet som ska vara i och på var inte svårt. Choklad måste givetvis finnas med eftersom jag älskar det, och det fick då bli chokladpudding med maränggrädde och bananer som fyllning. Erkänn gott ;)!

Min mobil gick sönder idag, typiskt! Irriterande som tusan, så nu ska jag köpa en ny. Mina pengar går då inte alls till det jag tänkt mig, men jag får ju mer pengar imorgon på min födelsedag. Så jag har nog förhoppningsvis lite kvar sen (:.

Dags att baka , vi höres! :D

Laddaladdaladda!

Sitter här och lyssnar på några oerhört fina låtar och väntar på att min superduper vän ska höra av sig. Ska åka till henne och kolla os, hockey skulle jag tro. Vi ska ha det otroligt mysigt, det är så oerhört skönt att vi har hittat tillbaka till varann. Vi tappade kontakten där ett tag, men nu är vi tajtare än någonsin. Och inte är vi normala heller, haha. Lite smått udda, må jag säga. Men huvudsaken är att man har roligt! Nu är det dags att ladda inför en myskväll!

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet. Då hade jag varit odödlig nu :)!

Tiden är inne.

Godmorgon!
Sitter här och ska börja skriva på min uppsats i so om när Europa tar form. Det ska nog inte ta så länge att göra , så sen kan jag kolla os resten av dagen. Jag är ledig idag eftersom lärarna hade nå möte. Det var faktiskt väldigt bra. Skönt att få vila och jag måste dessutom bli av med min förkylning. Den gör mig helt galen! Men kom på ett sätt ändå vid rätt tillfälle. För jag har ju sett allt i os nästan , hela dagarna har jag legat och kollat. Men igår hade jag inte feber , så var i skolan och arbetade. Men hör av mig senare, för nu ska jag skriva min lilla uppsats med hög musik på.

Ha det bäst!


.

I miss you when I hear your name .. :'/



Dagarna går..

Om bara någon dag sitter du här med mig.
Min bästavän, som jag tyvärr inte träffar så ofta.
Hon kommer hit och bor hos mig under helgen.
Vi ska ha så roligt man bara kan ha, och extra roligt kommer det bli.
Vi har en hel del att ta igen.
Alla saker som hänt under det här halvåret som vi inte träffat varandra.
Alla roliga, sorliga, pinsamma och lyckliga saker som hänt.
Visst , vi håller kontakten via telefon, men det är inte alls samma sak!
Min bästavän bor äver 30mil ifrån mig. Jag kan ändå lita på henne och dela allt. Det kanske är det som gör att våran vänskap blivit så stark. Den växer och blir starkare för varje dag. Jag vet inte hur vi orkar hålla ihop , trots avståndet. Vi fortsätter och kämpar i alla fall.. Det är vi mot världen! Hon är som min andra halva. Vissa dagar är det helt jobbigt att ha hon så långt borta. Dagarna när det är tufft kan jag ju liksom inte bara ta bussen till henne och prata ut. Det är svårare än så. Jag har flera gånger önskat att hon ska bo i samma stad som mig, men hon kan ju inte bara flytta hit helt plötsligt.
 Hur många har sin bästavän så här långt ifrån?
 Jag är inte den enda det vet jag, men väldigt många har sin bästavän i samma stad och kanske till och med på samma skola. Det kan jag säga hade varit lyx för mig. Jag har andra vänner också, nära vänner. Men jag tror inte någon kan komma lika nära mig som den här tjejen.
 Vi klickade direkt!  Första gången vi sågs var det som att vi känt varandra i evigheter. Vi pratade om allt , första dan redan. Drog oss undan från resten av gruppen ibland bara för att få prata. Jag kommer så tydligt ihåg det. Det var i somras, på lägret, på den fina skärgårdsön i Göteborg. Vi hade så roligt. Vi var de enda som inte blev sjösjuka när vi fiska krabbor och du var rädd för han som tyckte om dig. Vilka minnen! Jag kan sitta här och rabbla upp alla, men tyvärr så orkar jag inte det. 

Den sommaren förändrade mitt liv.
 Jag fann min bästavän och jag hoppas vi håller ihop förevigt! <3  


sova?

Jag vill sova precis som alla andra. Men jag insåg för en liten stund sedan sanningen .. Jag har en hel drös med skolarbeten att ta tag med. Det är jobbigt, men sant! Jag tänker jobba en liten stund, läsa igenom allt innan jag somnar. nä, nu ska jag ta tag i det som måste göras och sen sova i några timmar innan måste upp. :)

..

I've been trying to breathe, but I'm fighting for air..


:/

Just another step until I reach the door..

You'll never know the way it tears me up inside to see you..

I can't make you feel better..


RSS 2.0