kaaallt!

Jag fryser. Kanske så mycket att man fryser ihjäl. Det är verkligen kallt ute , närmare -30 och inne är det också kyligt. Det är så kallt inne att jag knappt har någon känsel i fingrar. Då är det kallt !
Men nyss kom jag på värsta bästa idén. Jag ska krypa ner under täcket , sätta på en bra film och dricka många koppar te. Varmt och mysigt! Min bärbara dvd har jag dessutom lämnat in och fått en ny, så kanske ska inviga den eller lägga mig ner i soffan i vardagsrummet. Jag får se hur det blir , men jag ska i alla fall inte frysa mer!

Fast nu börjar hunden att gnälla, så jag måste ut i kylan först. Typiskt ! 
aja, vi hörs ! 

 

yesbox

To all my friends
 i'm sorry
I'm out here on my own
But I will never be alone







Nyklippt!

Jo, nu har jag klippt mig igen och ändrat frisyr. På mindre än ett år har jag bytt frisyr 4 ggr´. Jag springer då verkligen till frisören hela tiden, men för att håret inte ska bli så slitet och förstöras osv. så går jag dit var 10:e vecka ungefär. :)

så här ser det ut nu:




kort baktill , längre framtill. och ena sidan är längre än den andra. det är också jättemkt uppklippt och en väldigt "busig" frisyr :).


Så här såg det ut innan:

 

En till.

Hittade en till låt som man aldrig lessnar på. Här är den :



fairytale - utan dina andetag. 


 

Jag tycker den här versionen är mycket bättre än kents version.


spotify

Jag sitter här och går igenom min spellista på spotify. Hittar en hel del gamla , utnötta låtar. Ganska skönt att höra låtarna igen. Alla har man ju minnen med , på ett eller annat sätt. Jag kommer ihåg att jag varit spyless på vissa utav låtarna, så det är skönt att kunna lyssna på de och inte känna illamåendet komma smygande. Fast att jag slutade lyssna på låtarna berodde nog mest på att jag hitta ny musik att lyssna på . :)

Här i alla fall en av låtarna som jag nött förut :




sjuk ..

Lyckat säger jag då bara! Jag har gått och blivit förkyld, eller något i den stilen. Halsen värker, huvudet likaså och jag fryser. Blev en kort skoldag idag. Jag stod helt enkelt inte ut med huvudvärken som plågade och lederna som värkte. Pratade med min lärare som tyckte att jag skulle gå hem och vila upp mig.
Ska snart sätta mig ner med no böckerna och plugga till provet imorgon. Om jag nu inte mår sämre än vad jag gör idag förstås. Önska mig lycka till ! ;)

Slitet x1000

Jag är jättetrött och får inte sova. Jag känner hur illamåendet sakta, men säkert kommer mer och mer. Inte så ovanligt eftersom jag har hoppat över en massa måltider i flera dagar nu. Jag vet inte varför. Jar väl helt enklet inte velat äta.
Hursomhelst så åker man snart iväg på konfaläger över helgen. Inte roligt, har då inte haft någon vidare längtan eller något att se framemot . Snarare tvärtom. Jag vill inte åka dit, jag vill stanna hemma och sova. Jag vill verkligen sova ut, men nejnej.

Nänu måste jag verkligen fortsätta packa.


Stödvila

Dags att ta en stödvila för att få bort lite utav huvudvärken innan jag ska plugga, vi hörs !


Kladdmuffins! :D

Idag på hk;n gjorde vi kladdmuffins. Det var otroligt gott, men oturligt nog tog de slut fort. Var ju inte så många heller, menmen. Jag funderar i alla fall på att baka här hemma det nu , så att man får fler . Receptet är ju inte heller svårt och det går fort att göra de , haha . :)

så sant, som det är sagt

Alla gör vi både stora och små misstag,
 men det är bara att fortsätta framåt ändå.


Ben & Jerry's

Hej igen!

Idag har man varit kompledig. Det är helt otroligt skönt, men jag spräckte mina planer redan från första början därför är det dags att ta tag i de nu. Nu ska jag göra det för jag har sjukt mycket skolarbete som ska göras, men jag har ingen vidare motivation. Det känns så tråkigt att sitta med böckerna framför sig när man kan göra så mycket annat som är roligt.  Jag har tänkt till, jag ska muta mig själv med en b&j's om jag är duktig. Det är ganska smart gör då måste man verkligen göra det som ska göras för att få äta den. Man kan ju självklart muta sig själv med andra saker, men huvudsaken är att man tycker att det är gott.
 Dags att slå upp böckerna och plugga några timmar och sen äta glass.


Bättre att få det gjort än att skjuta upp.


....

Första dagen i skolan idag då. Det var helt okej, fast nu är jag trött och sliten. Det väntar även en massa plugg. Det är nog kanske bäst att ta itu med det nu. 
Skolböcker, här kommer jag! 
suck..
 Jaja, nu ska jag göra lite nytta.

Hare bäst!


Träningsdags (:

Jag hade tänkt att träna ett pass pilates innan jag börjar ta itu med allt som ska göras idag.
 Det är ganska skönt att träningsprogrammet finns på en dvd , så att man kan träna hemma när man vill.
Man sparar ganska mycket tid när man inte måste åka upp på stan för att träna.
Imorgon börjar allvaret igen.
Då sitter man där och försöker banka in en massa saker i hjärnan.
Det är bara att kämpa utan att ge upp även om det känns meningslöst.


Lyckat, jomenvisst.

Jag försov mig idag.
Hade ställt klockan på 09,15 så att jag och emilia skulle hinna upp på stan. Tror ni jag lyckades ? Öh, nej. jag somnade och vaknade 2h senare. Ingen vidare idé att gå på stan då, så vi umgicks hemma hos mig istället. Trevligt värre!
Efter att hon åkt hem for jag ut med skotern. Det var kallt , väldigt kallt. Åkte ganska långt och jag frös om mina händer och fötter. Det värsta är att jag fryser än. Går omkring med fleecebyxor och tjocktröja, men fryser ändå. Så jag ska nog krypa ner under täcket och värma mig nu. (:


Slitet

Jag är trött.
Jag har ont i huvudet.
 Det är inte bra att vända på dygnet.
 Man blir bara irriterad när man ska kliva upp tidigt.
  Ska nog ta en alvedon så att man kan vara på topp när lilla Emilia kommer hit.
 Hon kommer snart. (:


jadå .

Man måste gå vidare , även om man inte vill .

Måndag, igen.

Visst är det måndag ? Jag har helt tappat bort mig i dagarna på grund av att man är vaken halva nätterna och sover bort dagarna. Det är då härligt, men skolan börjar nästa vecka och då ska man hinna lyckats vända tillbaka dygnet. Hur ska det gå ?

Har inga större planer för dagen, ska fortsätta med mina små nyårslöften, träna lite pilates och hämta ut mina täckbyxor . Äntligen har de kommit, så nu slipper man kanske frysa om benen när det är -30 grader ute. Jackan jag skulle beställa till har tyvärr tagit slut , så jag behöver tips på en sida med snygga snowboardjackor :). Junkyard har inte några som skulle passa till täckbyxorna , så deras hemsida behöver ni inte tipsa om (:


RSS 2.0