Panik!




Julen närmar sig med stormsteg och jag har ingen aning vad jag önskar mig i julklapp. Alla börjar fråga vad man önskar sig och då står man där som ett fån och säger jag vet inte. Jag kommer ihåg när jag var mindre, önskelistorna var flera sidor långa, nu har jag inte ens en sida. Allt var så lätt när man var liten. Sakerna man önskade sig var billigare och man fick det mesta man önska sig. Nu önskar man sig dyra saker och får inte alls allt man önskar sig. Jag vill vara liten igen och ha en riktig jul !

Någon som håller med?


På bättringsvägen

Andra dosen av vaccinet blev man ju lika sjuk av. Typiskt! Kämpade mig till praon och jobbade mina timmar innan jag däckade hemma på soffan. Fast idag mår jag bättre. Tur det. Måste julstäda och börja komma på vad jag ska köpa åt folk i julklapp. Jag har faktiskt inte ens tänkt på det än. Jag som brukade vara klar med alla julklappar redan i oktober för några år sedan. Vad hände med det? Nu orkar jag inte ens ta tag i det förrän i sista minuten. Därför tänkte jag köpa julklappar från olika internetsidor i år. Vad tycker ni om det? (:

skolarbetet väntar..




Även fast man har prao, så är man inte ledig från pluggandet. Jag måste plugga hk och franska, plus så ska jag skriva en ergonomi uppsats om praon. Det är inte en uppsats på bara två sidor, utan en uppsats på ca 5 - 10 sidor. Jag har ingen aning om när den ska vara inne , någon gång innan jul. Men vilket datum? :o Men eftersom jag inte vet, så kan jag sätta upp en deadline ganska snart, så att jag har en tidspress på mig. Då jobbar man som allra bäst. Jag tänker för en gång skull inte göra arbetet i sista minuten, alltså så är det lika bra att börja just nu , idag. Låter ganska smart, va? ;)


Dags att göra lite nytta, puss !


Dålig uppdatering

Har inte haft tillgång till någon dator under helgen eftersom jag varit och tävlat. Denna vecka har jag prao , så önska mig lycka till ;)

Dags att göra nytta?




Som ni ser så väntar denna hög på att få göras. Jag längtar inte , men sakerna måste göras och jag hatar det. Ingen fritid här inte ;s  Ca 5 veckor kvar av skolan, innan betygen ska sättas och allt eftersom så rasar alla prov in. Suck.. Varför detta elände egentligen? Men om jag börjar med det nu , så blir jag fortare klar och det innebär att jag inte behöver ha dåligt samvete och gå runt och känna att det måste göras. Två eller tre saker ska in imorgon så de ska jag göra först.

Fast allra först ska jag beställa kläder ! =D


...



... :'(

Skärpning!

Tror ni det gått bra med mitt pluggande? Nånä, inte har det gått bra. Har inte ens öppnat böckerna. Skärpning på hög nivå nu!

Plugg ;s

En söndag och jag ska plugga hela dagen. Hoff, gillar det inte alls, men jag måste få känna mig lite friare i veckan än vad jag gjorde i förra. Och då ska jag försöka göra bort alla läxor idag, i alla fall de som man måste skriva i.
Är det någon mer som måste plugga idag?


Vad ska man hitta på ?

Lördag kväll och inget att göra. Bara skit på tv, plugga orkar jag inte , även om det hade behövts. Har en stor lust att umgås, men då måste det fixas, så vi lägger den idén också åt sidan.  Känner mig lat, orkar inte göra något. Sova hade varit skönt, men även det för jobbigt. Nu kom jag helt plötsligt på en idé! :D Ska stänga av musiken, leta upp något bra tv-program som sänds i repris i typ play på internet. Klok idé enligt mig själv. Jag kan ju kolla på något program som jag missat flera gånger. Är ju faktiskt inte så duktig på det här med att kolla tv. Jag har en kväll i veckan då jag sitter spikad från 19,00 till ungefär 22,00 och det är söndagar det. Imorgon börjar dessutom en utav mina favoritserier, Bones,  kl 20,00 på trean.

Skulle egentligen ha tränat styrke idag med Anna, men hon kom på att om vi tränar så kommer vi ha träningsvärk tillls nästa helg och då har vi ju tävling. Och därför blev det inget med det, hade egentligen varit skönt att träna styrke. Kanske lägger mig på golvet och kör ett styrkepass, orkar jag det ? Nä, inte nu, Har ingen vidare motivation. Hade varit najs att fara på Gymmet men det har stängt nu, typiskt! Äh, nu ska jag kolla på serier på internet.

Vad ska du göra denna lördagskväll? :)




Jag vill spola tillbaka tiden och vara här en gång till med dig!


Idol! :)

Idol ikväll igen! Tänk vad veclan går fort, även fast jag varit oerhört trött hela veckan. Förra veckan när det var idol så somna jag. Det tänker jag inte göra ikväll! Jag råkade somna på soffan efter skolan idag, och jag sov inte ngn minut. Jag sov två timmar. Lätt värt var det, men jag som skulle fixa och dona här hemma, men vad blev det med det ? Pannkaka, helt enkelt. Jag fixar sakerna imorgon, jag lovar! :)

Har glömt att säga att jag gjort klart fridas design till bloggen, inte min egen utan en helt klart undebar vän. Hon blev nöjd och jag som hade lite dålig inspiration, men det löste sig tydligen. Inte helt klar än , men det fixar jag nog någon dag. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Vem tror du åker ikväll i Idol? :)

Tillbaka igen ! :)

Nu har jag tid med bloggen igen. Skolan och allt pluggande tar upp all tid. Jag vill inte gå i skola! Kan man bara inte hoppa över allt ? Veckorna enda fram till jul är fullspäckade med prov och inlämningsarbeten. Eller förutom vecka 48 när vi har prao, men prov veckan efter så det blir ingen vila då heller.. Jag ska praoa på cafe safari, jag hoppas och tror att det kommer att gå bra, det känns så för tillfället. Bara nervös, det är ju ganska snart ändå . Shit, och efter prao ska man göra ett ergonomi arbete.

 Jag längtar riktigt till jul lovet! Att få sova så länge man vill, inte ha skolarbeten, helt enkelt att man får ta det lugnt. Någon annan som längtar till jullovet!

Idag i skolan hade jag redovisning, helt hemskt! Jag hade förberett mig ganska dåligt. Men det gick faktiskt hyfsat bra! Stod längst fram i klassrummet med allt för många som stirra på en. Jag får nästan panik när någon stirra på mig , jag vet inte vart jag ska titta. Ska man stirra tillbaka eller vad ? Hade nästan lust att göra det, men istället så kolla jag på sagan om ringen tavlan längst bak i klassrummet. Det går bra det också :). Efter jag stått och pratat om tidningartikeln jag redovisade. Fick man applåder och bara beröm , även fast alla fick det. Så känns det speciellt, det känns som man lyckats. Jag var nöjd med redovisningen och klarade mig utan att kolla på fusklappen med stödord som vi fick ha :).

Otur?

Jo, det kan man lugnt kalla det. Glasögonen går sönder när ingen är hemma, fast som tur var så kom jag iväg till optikern tack vare bror. :) Lämnade in glasögon och köpte nya linser, så nu får man ha det också. Jobbigt, men ändå skönt! Länge sedan man änvände det eftersom jag inte orkade köpa nya när dom tog slut. Jag kom på en sak.. Jag lyssnade inte så noga på hon som hjälpte mig, så jag vet inte när jag får tillbaka glasögon. suck.. Smått klantigt gjort , haha.


Ser det snöar

Det är så skönt att se när snön faller ner i mörket. Det kanske blir vinter på riktigt nu , inte bara ishalka och snö som precis täcker gräsmattorna. Snöat har det gjort hela dagen och jag funderar på att ta en lång promenad i lugnet med hundarna. Det hade faktsikt suttit riktigt fint och mamma skulle dessutom blivit riktigt glad. Jag saknar snön! Okej, det finns lite , men absolut inte så mycket jag vill att det ska vara! Så jag hoppas det snöar hela veckan nu! Gillar du snön eller hatar du den ?

Idol

Idol snart, vem tror ni ryker ikväll? :)

Städdags?

Rummet ser ut som en enda röra och mamma står och gnäller. Det kanske är dags att städa. Men hur roligt är det på en skala 1-10? Fast jag kanske hade trivts lite bättre om det var rent. Fast mitt rum är ju som "känt" för att vara stökigt. Kläderna på golvet, papper över hela skrivbordet, läxorna lite överallt och alla saker i en stor hög på golvet. Men om jag nu skulle städa så skulle det vara ordning och reda i högst en vecka, längre lyckas jag inte. Har ni något tips på hur man får det roligt att hålla ordning? Det är som pest och pina att städa, gillar det inte alls. Eller bara när man får betalt för det, då är det andra saker. Nu tror jag det är dags att göra ett försök att städa. Önska mig lycka till!



Dagens fråga!

Vad älskar du att göra ? :)

Jippie!

Något jag glömt att skriva är att jag är kompledig imorgon,Skönt! :)


Nickelback - far away




This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there’s just one left
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

On my knees, I’ll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I’d withstand
All of hell to hold your hand
I’d give it all
I’d give for us
Give anything but I won’t give up
‘Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
‘Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I’m not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and
Never let me go









matdags (:

Matdags nudå , blir att äta tomtegröt. Mums! Efteråt så vet jag inte vad jag ska göra . Umgås med någon social kanske eller bara vara hemma. Jag får helt enkelt känna efter ordentligt vad jag ska göra.
 Var på skolbio idag, torkel i knipa. Haha , helt sjuk film må jag säga dig . Men en av låtarna sitter fast i skallen eller refrängen lättare sagt "fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring." Eftersom filmen var så fult gjord kunde jag hålla för skratt. Skratta åt allt som var fult, det mesta av filmen alltså. Snacka om att den som gjort filmen måste ha haft tråkigt.

Konstig känsla?

Kom precis hem från träningen. Otroligt skönt att träna , men kroppen känns oerhört trött. Vad kan det beror på ? Ingen sådan här vanlig "trött efter träning" känsla, utan det kändes som kroppen sov på träningen. Helt mysko, haha. Träning gick då inte något vidare bra idag , helt klart för många teknik missar. Menmen , det är bara att ladda om till imorgon och ta nya tag. 
 
Ändå fast en träning går helt åt skogen eller är helt underbar, så älskar jag det. Det går inte att vara sur över en längre tid, det går inte att ge upp, det går inte att skylla på andra för en dålig prestation, det går inte att lita på lagkompisarna, för det är en individuell sport. Det värsta felet är att veta och känna vad man gör fel , men får ändå inte till det hur mycket man försöker. Snacka om att tålamod egentligen är viktigt , men hur bra tålamod har jag egentligen? Inge vidare bra.

 Att beropå någonting så har mitt hår varit perfekt idag, inge konsitga lockar, det såg ut precis som jag ville för en gångs skull. Har ni ofta dåliga hårdagar? Det har jag pga av mina konstiga lockar som inte försvinner med platttång. Vad göra åt det? Svaret är att le och se glad ut. ;D





Eftersom jag glömde bilden i inlägget i morse, så kommer den nu. :) Bilden är faktiskt från idag , min perfekta hår dag ;).


fix

Sitter här istället för att fixa mig. Det kanske äär dags att börja , bussen går ju ändå om en halvtimme typ. Jobbigt att bussen går så tidigt, men man kan ju inte välja. Undra hur jag ska göra med håret idag. Ha det uppe i svans eller löst? Om man har det löst så måste det fixas först också, vilket leder till att det tar längre tid. Men jag hinner nog med det.
Jag har absolut ingen lust att åka till skolan idag. Det är den värsta dagen , med nästan bara en timmes lektioner och tio minuters raster. Hur irriterande är inte det? Även fast vi klagat på schemat, så bryr sig inte våra lärare, hoff. Det är väl bara att göra sitt bästa i alla fall. Men nu ska jag fortsätta fixa mig / Frida

Ännu en dag..

Ännu en dag har gått, men denna kanske inte så värst bra. Vad är det jag håller på med egentligen? Är det värt alla besvär som kommer sen ? Jag har då ingen aning. Jag vet vad jag gör, men gör jag rätt?. Det känns inte rätt, men vad ska jag göra åt det ? Går liksom inte att göra något åt, tror jag. Har inte direkt tänkt tanken, sitter bara och tänker på det som hänt. Och nej, det är inget olagligt, men personligt skulle jag nog vilja säga. Gör jag på ett sätt, så blir det fel och det blir det även på det andra sättet. ;s Nä, Livet forsätter och det får gå som det går .
Ni som vet vad det handlar ni vet. Alla behöver inte veta exakt, bara vissa. 

Lev livet, som om det borde din sista dag! / Frida

Dagen lider mot sitt slut.

Dagen börjar lida mot sitt slut och här sitter man med svinont i ryggen. Helt otroligt! Jag har ju vilat från träning och allt tillräckligt länge nu. Men just nu så känner man sig död. Vad händer egentligen? Träningen gick ju bra och jag fick bara lite ont mot slutet. Inte så farligt då. Jag fortsatte ju. Men ska nog hoppa i säng snart för jag orkar inte känna denna hemska smärta, fast att den går över är ju mindre troligt. Jag ska försöka vila upp mig, så att jag kan göra något imorgon.

Godnatt!  / Frida

Brr, så kallt!

Det är kallt och jag fryser som bara den. Det är den dumma stormens fel, helt klart! När jag skulle gå från bussen och hem höll jag på att blåsa bort. Hur kan det ens blåsa så mycket här? Egentligen är det inte så kallt ute, utan bara 0 grader, men om man räknar med kylfaktorn så är det nästan -20. Snacka om att det blåser mycket och kallt! Hoppas stormen går över snart, orkar inte sitta inne pga blåst som får en att frysa ihjäl. Har redan hunnit dricka en stor mugg te och ska nog dricka en till mugg, men man blir så kissnödig utav te. Så får se hur det blir med det. Dels så är det mörkt redan vid tre tiden. Hallå, lite för tidigt väl?! ;O Jag gillar vintern och mörkret. Tycker det är mysigt på ett sätt, men samtidigt är jag rädd för mörkret. Det blir mörkt lite för tidigt, man blir ju så trött. Kände när jag satt på bussen hem att jag blev oerhört trött och höll på att somna. Hojja, det är dags att bli pigg!

Idag ska jag träna! Första gången på två veckor och jag känner mig enormt taggad. Har varit tvungen att avstå pga av förkylning och rygg och knäskador. Livet är inte lätt alla gånger. Att dras med skador är inte det roligaste, speciellt inte när det gått så långt att man måste avstå från träning. Okej, tränar ju rätt mycket i veckan och det sliter på kroppen. Jag vet, men jag kan bara inte acceptera det. Måste börja förstå vad som händer med den nu. På den senaste tiden har jag på varje träning känt av smärta antingen i ryggen eller i knäna. Fruktansvärt jobbigt! Det är dags för mig att verkligen börja lyssna på min kropp! När den säger ifrån måste jag acceptera det inte bara fortsätta att kämpa och pressa.

Vi höres! / Frida

Sista dagen

Jomenvisst , är det sista dagen av lovet och det rent sagt ut suger. Jag orkar inte med skolan imorgon, orkar inte kliva upp, orkar inte sitta och försöka lära mig nya saker. Jag orkar inte med något helt enkelt! Orkar du med något ut av det? 
Känner mig sjukt trött och orkar inte göra någonting idag. Tiden bara rinner iväg, och jag gör ingenting av den. Kanske dags att skärpa sig. Göra något utav dagen som återstår, men vad? Har ingen lust med något. Det är ju tv-kväll ikväll, men inte ens det har jag lust med. Hoff, varför känner jag såhär ? Håller jag på att bli sjuk ? Hoppas inte, men man vet aldrig.

Ska gå och försöka hitta på något nu, ha det bäst! / Frida

RSS 2.0