Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

Du var en bra vän som fanns
därifrån början
förlät mina fel
och tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek
var det du som stod kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll
ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara
en av miljoner
håll hårt i min hand
när änglarna faller
säg ingenting
bara håll mig i handen
du är det finaste jag vet
det finaste jag vet

Du är min bästavän
och jag älskar dig! <3




Morsdag idag

Idag så äre det söndag, sista söndagen i maj. Ca 20 dagar till jag åker till Gbg. Längtar som bara den!
Senare idag ska jag besöka min farmor för att äta tårta. Hon hade köpt frödinge bröllopstårta. Den som bara finns för att det är kungligt bröllop i år. Jag åker faktiskt till Göteborg den dagen de gifter sig, haha. Fast jag sitter ju på arlanda hela den dagen.

Nu ska jag ut och pressa i solen, ha en bra dag!

Eurovision song contest

Kan bara säga att det inte är värt att se på. Ändå ligger jag och kollar, men mest lyssnar  för jag kollar runt lite saker på nätet och sådant annat nödvändigt. Men tillbaka till huvudämnet :) Jag har då inte tyckt att en enda låt varit bra eller jo tysklands var faktiskt helt okej. Jag har ju iofs inte sett alla, missat en hel del. Jag började först se när Irland sjöng, men jag har en känsla av att jag inte missade så mycket.

Ska nu hänga upp tvätten och kolla klart det här. Måste ju se vem som vinner. När det är slut hoppar jag i säng och drömmer glada drömmar ;)

Vem tycker ni är bäst i esc? :)

Godmorgon! :)

Ute skiner solen och jag ligger i sängen. Orkar inte stiga upp, men nu måste jag för magen kurrar. Nu blire alltså frukost innan jag beger mig in mot staden. Måste köpa nya solbrillior :)

Hörs sen!

Bloggar från nya datorn

Skriver ett inlägg från nya datorn. Fick den idag och blev helt förvånad. Visst, det var min pappas från början, men den är ny för han har aldrig använt den. Den köptes för några månader sen, men nu är den min!
Tänk nu kan jag ta med den var jag än åker, men jag ska fortfarande ha kvar min stationnära. Har ju alla mina bilder på den.

Men nu ska jag fortsätta med mina glädjeskutt, haha.

Puss&kram hela dan ! ;)




Åt förresten jordgubbar igår. Första gången för i år och jag måste bara säga. Det var så gott att jag trodde jag drömde! Sommarn är snart här, jippie ;)

Sista rycket!

Sista provet görs imorgon, franska handlar det om.
Jag tror att jag kommer att klara det,
men i värsta fall så kanske jag får något hjärnsläpp under tiden.
Ja, som sagt, jag kan inte veta. Jag går in dit med positv inställning
och gör det bästa av situationen.
Gjorde matteprov idag, det gick nog helt okej.
Svarade på allt, men orkade inte tänka på de sista, så de skrev jag bara något på, hhaaha.

Har ni mycket kvar att göra i skolan? :)

GOLVRENSNING!

Efter allt tjat,
efter allt tjafs,
så ger jag upp.
Lessnar på småbråken som uppstår
på grund av mig.
Så nu tar jag och städar mitt rum. ;)
Om jag nu som vanligt lyckas,
men under det närmste veckor,
enda fram till midsommar kommer det att komma kläder
titt som tätt
i ett paket med posten.
En till två ggr i veckan.
Därför tycker jag nu att det är dags att skapa lite nystädat
med kläder fint i garderoben,
doften av vårat städmedel,
blomdoft.
Mm, vad gott det kommer dofta och vad fint det kommer bli,
i mitt lilla gröna rum. ;)

En månad kvar!

Om en månad drar jag till världens bästa och mysigaste stad, nämligen till Göteborg :D Jag älskar verkligen den staden och det är sjukt vad jag längtar.

Vilken är eran favoritstad ? :)

Hockeytime!

Bänkar mig framför tv med popcrnskålen framför mig och kollar på hockey-vm. Sverige spelar ju, så måste kolla.
Vem tror ni vinner?


Bara en låt till..

Ska bara lyssna en låt till sen lägger jag mig framför tv;n innan jag sätter i hörlurarna och lyssnar på musik tills jag somnar. Det är bland det bästa jag vet! :) Att vakna mitt i natten med bra musik i öronen är helt underbart! Jag är en sån person som bara kan somna om det är en massa ljud omkring mig, så ifall det är tyst så ligger jag vaken i tystnaden och tänker. Det är ju mysigt det också, men att sova är bättre. ;) Jag har under hela mitt liv somnat med ljud i öronen b la crossljud ( spenderade alla somrar förut på crossbanor runt om i Sverige och andra länder),  musik, stökiga syskon eller med högt ljud på tv/radio. Det är så mina föräldrar valt att göra. Jag har lätt för att somna och kan direkt jag blundar falla i djup sömn bara det är ljud omkring mig. Jag tycker att det var ett klokt val. En nackdel är att de flesta kompisarna bara kan somna om det är knäpptyst, så fatta vilka problem det blir ibland.

Vissa ligger och väntar på tystnaden, medan andra somnar direkt. Hur somnar du bäst? :)

Sovmorgon

Riktigt skönt att få sova länge och sen vaka av att solen lyser in i rummet. Sån sommarkänsla så det inte är sant! Blev en lång kväll igår med en massa mys med vännerna. Stack hem från fjällen och tillbaka till verkligheten, ovanligt skönt faktiskt.

Nu väntar skolarbete som vanligt. Tur som är så är det inte länge kvar till sommarlovet. Längta! :)


Ryssvärmen

Över 20 grader i solen, helt underbart! Sommaren är snart här i norr, inte längekvar. Igår kväll så kollade jag friidrott och det är något som jag verkligen kopplar ihop till sommaren. För att sitta på kvällarna och kollar friidrottsgalorna på tv är något jag gör varje sommar. Så sjukt mysigt, helst med en massa godsaker till. Även fast jag just nu har feber så ska jag ut och sätta mig i linne i hopp om att få lite snygg färg ;).

Sommaren är här och nu väntar jag på de svenska jordgubbarna ;).

Gå ni också ut och njut av solen! Om ni inte nu har dåligt väder förstås..


Internet är... seegt

Mitt mobila bredband är då sjukt segt här i fjällen och jag blir galen. Det värsta jag vet är när internet är segt när det används. Hoff, och inte verkar det bli snabbare. Tur att jag åker hem imorgon, så att det går fort igen och säger swoosch ;).

Är erat internet segt?

solen skiner och huvudet värker

Godmorgon! Slänger iväg ett snabbt inlägg härifrån husvagnen. Vi åkte hit igår kväll, men inge vidare roligt eftersom jag har feber och så. Blir inte att sitta ute idag, ska bara sitta inne och kolla film och nöta dator. Jag sääger då att det var tur att vi tog med den. Det är ju inte min, så jag var ju tvungen att övertala folket i huset, haha.

Har ni sol idag? :)


solen skiner och huvudet värker

Godmorgon! Slänger iväg ett snabbt inlägg härifrån husvagnen. Vi åkte hit igår kväll, men inge vidare roligt eftersom jag har feber och så. Blir inte att sitta ute idag, ska bara sitta inne och kolla film och nöta dator. Jag sääger då att det var tur att vi tog med den. Det är ju inte min, så jag var ju tvungen att övertala folket i huset, haha.

Har ni sol idag? :)


Ouff, jag hatar...

när saker man hittar på nätet är slut. Så sjukt typiskt! De här snygga gladiatorsandalerna från Duffy är slut överallt hittade inte en enda hemsida som hade de i lager. Så på måndag ska på stan och kolla om någon skoaffär i stan säljer de. På ellos så skulle de komma förs 20 juni, men så länge har inte jag tid att vänta. Jag vill ju ha de när jag är i Gbg..



 Men de här beställde jag i alla fall. De var så söta och jag har letat efter låga vita skor :)




                                                                         

Godmorgon

Godmorgon på er alla morgonpigga läsare! Jag kunde inte sova pga av att jag drömde någon sjuk mardröm plus att jag hostat nästan hela natten. Inte roligt!


Nya kläder

Har just gjort klart min beställning från hm. Blev en hel del och nästan allt hinner komma innan jag åker till Göteborg. Tur det! Åker ju dit i slutet av vecka 24 och kommer precis hem innan midsommar. Gud , så jag längtar! Men det blir inte så mycket shopping, utan mest segling. Ska ju bo på en skärgårdsö och åker in en dag för att gå på liseberg skulle jag tro. Segling är grymt skoj, även fast jag inte är så duktig på det, haha :).

Vad ska ni göra i sommar ? :D

Sjuk..

Ligger här i soffan och är sjuk. Det är sjukt typiskt när det lovat så varmt och fint väder här till helgen. Hoppas jag orkar vara ute.

Vad ska du göra ihelg? :)

Istapp :s

Jag går runt och fryser och skakar, känner mig som en istapp precis som rubriken.
Jag har i alla fall haft utedag idag och spleat fotboll i snö, regn och kyla.
Inge vidare roligt, men fick helt klart göra det bästa av situationen.
Det brukar jag alltid göra när det är saker jag inte tycker om.
Tänka positivt är det som gäller, i alla lägen! :)
Förkylningen har blivit värre, så ska bädda ner mig och plugga till provet som jag ska göra imorgon.
Nu väntar magen på mat och middagen står på bordet . ;)

Ha det bra! :)

Förkyld :/

Sitter här med andningssvåigheter eftersom det är så täppt.
Varit och tränat idag och då släppte det lite faktiskt, skönt!
Kunde träna på som vanligt utan större problem.
Imorgon ska jag spela fotboll hela dagen.
Jag vet inte hur det ska gå.
Jag kan ju inte träffa bollen och gör jag det så far den helt fel :s.
Jag får göra det bästa av situationen, hehe.
Önska mig lycka till ? :)

söndag, och här är man nu igen.

Sitter här igen, eller jag letar bilder till mitt arbete. Jag är typ den sämsta på att rita. Jag kan inte ens rita streckgubbar i röresle, då är det illa. Haha. Men jag är snart klar! :D

Nu fortsätter jag ;)

Sorry.

Hann inte med ett inlägg igår, tyvärr. Jag bakade vaniljbullar och sen satt jag och gjorde skolarbete. Tänkte lämna in det till min lärare på imorgon, så att jag förhoppningsvis får chansen att komplettera upp. Så idag ska jag fixa klart det, eller inte så mycket att skriva kvar i alla fall. Ska mest leta fram bilder och gå igenom texten och sånt.

Vad ska ni göra idag? :D


Tidig kväll ?

Klockan är halv elva och jag dödstrött. Jag har sovit en stor del av eftermiddagen och kvällen redan, men det verkar inte hjälpas. Har säkert någon förkylning i kroppen. Hoff, inte nu! Jag som trodde att jag skulle lyckas vara frisk i mer än en månad, men icke.
Tar kväll nu. Bäddar ner mig i min stora säng, tar ut linserna och sen sover jag tills jag vaknar ;).
Ska bara ta en c-vitamintablett och en vitlökstablett först. Du vet, jag måste kurera mig ;)

Hur mår ni då ?

Godnatt!

Nomy.

Har nu lyssnat på artisten nomy ett tag, ganska många månader. Jag är helt fast i hans texter, musiken som spelas är bra. Jag kan helt ärligt säga att jag brukar gråta till låtarna. Du kanske tycker jag är konstig, men jag blir lättrörd av texter som jag hittar en betydelse i.

Från "She reminds me of you"

She's been crying at night
God, don't know what to do
She's been screaming your name
She's been bleeding for you

I'm standing all alone
I've got nothing to live for
She reminds me of you
And she reminds me of you
And it breakes my heart in two


En tupplur skulle sitta fint

Hade nästan gjort vad som helst för att bara lägga mig ner i sängen och vila en stund.
 Tiden rinner iväg och massa saker står på schemat..
 Sen jag kom hem från skolan har jag bara vilat, Så ska inte lägga mig ner igen.
jag ska nog istället skriva lite på ett skolarbete och kanske baka idag igen, hahah

Åh , vad jag älskar att baka!

Tränaträna

Sticker snart iväg på träning och tränar i en och en halvtimme. Senare väntar en hel del so plugg... Soprov direkt på morgonen , hofff.
Jag tycker inte alls om att rekflektera!

Vad ska ni göra resten av dagen ? :)

Bilder






Har fått mina bilder som jag framkallat och de här blev mina favoriter.
Jag gillar verkligen att fota makro. Bilderna tycker jag se ut som vykort, i alla fall på fotopapper.
Jag funderar på att göra dessa två, plus några till, till tavlor :).

Vad tycker ni om dessa bilder?
Kommentera gärna!




Ni får inte kopiera bilder utan min tillåtelse!


Rösta!

Jag är med i en tävling så jag tycker att ni kan vara snälla att rösta på mig, så röstar jag på er när ni vill det ! :)

Jag är nummer två.


http://soffilia.blogg.se/2010/may/de-10-finalisterna.html , klicka på länken för att komma till röstningen.

Tack på förhand! Kram


Sova

Har läst igenom allt i so;n ock kan förklara och reflektera över hälften. Det är jämt en bra början, men jag är less på att reflektera över saker i varje sak man gör i skolan. Skulle börjat på ett skriftligt arbete idag, men det sket sig.. Jag kom på att jag behövde ett usb-minne och en färgskrivare. Imorgon efter skolan tar jag tag i det. Min deadline är på fredag, även fast den ska in om tre veckor. Jag har tänkt komplettera upp det, ifall det behövs.
Men nog om detta.

Vad har ni gjort idag? :)
Själv har jag varit skolan, slutade tidigare pga att vi inte hade någon lärare. Tog bussen hem och sen fastna jag framför datorn. For och träna senare och fick ut ngt av träningspasset i alla fall. Det blev att hoppa längd och sen köra lite medicinbollsövningar.
När jag kom hem var jag helt yr. Kanske för att jag slarvat med maten igen.. Jag måste börja bli bättre med det. Jag hoppar över frukost och lunch eftersom frukost mår jag illa av och skollunchen är sällan god..
I alla fall så la jag mig och vila ett tag innan jag satte mig ner med skolarbete.
Nu ska jag hoppa i säng och sova några timmar. Skönt om inte annat. Jag är så sjukt trött och huvudet det värker.
Godnatt och gärna lämna ett spår efter er :)

Alltid..

Alltid så är det något man glömt.. Den här gången var det skolarbete, i och för sig så är det ju oftast det jag glömmer bort, men men. Nu, snart eller när jag känner för det ikväll ska jag sätta mig ner och börja lite smått med det som måste göras.
Städa upp lite snabbt i rummet blir det också.

Godnatt på er alla!
Säger det redan nu eftersom jag inte har tid att sitta här resten av kvällen.

Tv-kväll!

Nu tar jag och bäddar ner mig i soffan och kollar gossip girl och sen bones. :)

Vad ska ni göra ikväll? (:

Minnen..

Igår kvälll när jag gick igenom bilder som jag ska framkalla hitta jag dessa :



Julen - 2008 Håret var mitt långa och tjocka hår. I miss it!



Svammelbild hösten - 2008. Saknar tiderna!



Hösten - 2008 Skulle försöka vara diskret när jag skratta, men bilden blev härlig för den var spontan



Hösten - 2008 Hur jag såg ut när jag skulle på bröllop :)

Alla bilderna är det två år sedan de är tagna.
Längesen och de väcker många härliga minnen!

Krångel

Mina cupcakes blev klar för flera timmar sen, men min dator började krångla när jag höll på att fixa bilder att framkalla. Så nu har jag suttit i några timmar och försökt fixat det. Det gick bra till en början, men sen blev hårddisken proppfull, så har fått rensa en massa. Kollade på gamla filmklipp som jag filmat och började gråta. Det var så längesen och det var goda tider. Jaja, jag försöker att fota koppkakorna imorgon.

Puss, godnatt! :)

You make me feel good!

Ska slänga ihop mjökchoklad cupcakes nu.

Puss, skriver när det är klart igen :)

Fötterna värker

Hela kroppen värker, mest fötterna. Jag får ju skylla mig själv som stod och dansade hela kvällen och en bra bit in på natten. Men vad skullle vi annars ha gjort? Vädret sög, så ingen idé att vara ute. Det blev att gå på disco. Det var nog den enda utvägen till en rolig kväll. Tyvärr, var det bara så att det var jäkligt dyrt, så vi var tvungna att ha roligt, så att det inte skulle kännas så meningslöst.
Hur som helst bjöd kvällen på många skratt , galna danser och värk i hela kroppen. Men ni som var där med mig. Ni gjorde kvällen så sjukt rolig, så den glömmer man inte i första taget. :)

Vad gjorde ni under valborg?

Nu ska jag i alla fall ta och läsa mina 400 olästa mejl. Mest en massa reklam skulle jag tro, men den måste jag gå igenom. Det kan ju vara något viktigt. Efter det ska jag baka och sen plugga.

Vad ska ni göra idag? :)


RSS 2.0